Selecteer een collectie

SNICKERS® Workwear

SNICKERS® Workwear

Gedreven door een passie voor innovatie, vakmanschap en mensen, ontwikkelen zij functionele werkkleding die gemaakt is om samen te werken met de mensen die ze dragen.

Bekijk catalogus
TOEGUARD®

TOEGUARD®

Niet te veel poespas. Een mooi model werkschoen waar jij de hele dag op vooruit kunt. Voor ieder zijn smaak. Hoog, laag en laars. Dat is TOE GUARD®! Professionele werkschoenen voor alledaags gebruik. Benieuwd?

Bekijk catalogus
TRICORP®

TRICORP®

Werkkleding is bij TRICORP® meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. TRICORP® biedt méér dan alleen Workwear; zij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Bekijk catalogus
PROJOB®

PROJOB®

Werkkleding die je blijft inspireren! PROJOB® werkkleding combineert functionaliteit, uitstraling, ergonomie en duurzaamheid in één perfecte outfit.

Bekijk catalogus
SIEVI®

SIEVI®

SIEVI® is de meest luxe en handgemaakte schoen voor veiligheid en extreem comfort.Ben jij op zoek naar iets bijzonder? Iets om je voeten te verwennen? Dat ben je bij SIEVI® aan het juiste adres.

Bekijk catalogus
SOLID GEAR®

SOLID GEAR®

Werkschoenen hoeven geen stenen met veters te zijn. SOLID GEAR® kijkt altijd vooruit. Overtuigende verbetering is áltijd mogelijk. Óók in de ontwikkeling van werkschoenen.

Bekijk catalogus

Advies op maat?

Neem contact op

Contact opnemen

Femke van der Horst

Sales account manager

+31 492 5­48 100femke@balansgroup.com